Al meer 80 jaar toont MCB Specials (voorheen Hamel metaal) haar vakmanschap en gedetailleerde kennis op het gebied van high performance alloys, hoogwaardig RVS, koper, messing, brons en kunststoffen. Inmiddels is MCB Specials binnen de MCB Group uitgegroeid tot de one-stop-shop voor specials en standaardproducten. Dit blijkt een unieke combinatie te zijn.

MCB Specials levert specifieke producten aan verschillende branches in de metaalverwerkende industrie, waaronder de machine- en apparatenbouw, de plaatverwerkende- en verspanende industrie. MCB Specials wil als gespecialiseerde leverancier van hoogwaardige metalen een proactieve partner voor haar klanten zijn en duurzaam aan het succes van haar klanten werken. Onze expertise krijgt waarde door samenwerking.

Onze specialisten staan voor u klaar om u te adviseren op gebied van materialen, applicaties, bewerkingen en uiteenlopende serviceconcepten. Uiteraard zijn wij ook ISO 9001 gecertificeerd.

 

Ga naar de website

Meer informatie

specials-logo

Ga naar de website

Overige maatschappijen

MCB liefert bereits seit 75 Jahren Metall. MCB ist der Metallgroßhandel, der Ihr Business versteht.

MCB

Gekenmerkt door een breed en diep assortiment in staal, RVS, aluminium en non-ferro. Maar bovenal helpen wij onze partners met vooruitgang.

MCB Direct

MCB Direct is gespecialiseerd in op maat gesneden logistiek, slimme bewerkingen en innovatieve diensten die een maakproces optimaliseren.

MetaalService

De Belgische MetaalSERVICE organisatie bestaat uit regionaal opererende voorraadhoudende groothandels in metaal en kunststoffen.

Testas

Testas is een voorraadhoudende groothandel gespecialiseerd in halffabrikaten in aluminium, koper, messing, brons en roestvast staal.

TS Métaux

Met zijn grote voorraad, efficiënt distributienetwerk en gemotiveerd sales team, kan TS Métaux continuïteit waarborgen in distributie en service tegen een concurrerende prijs.