De Belgische MetaalSERVICE organisatie bestaat uit  regionaal opererende voorraadhoudende groothandels in metaal en kunststoffen. Zij richten zich op de behoefte van afnemers binnen een beperkt geografisch gebied en bieden service op maat aan. MetaalSERVICE is de Belgische uitvoering van het MCB Direct-concept. MetaalSERVICE is gevestigd in Awans

Ga naar de website

Meer informatie

metaalservice

Ga naar de website

Overige maatschappijen

MCB liefert bereits seit 75 Jahren Metall. MCB ist der Metallgroßhandel, der Ihr Business versteht.

MCB

Gekenmerkt door een breed en diep assortiment in staal, RVS, aluminium en non-ferro. Maar bovenal helpen wij onze partners met vooruitgang.

MCB Specials

MCB Specials is specialist op het gebied van hoogwaardige metalen, alloys en non-ferro.

MCB Direct

MCB Direct is gespecialiseerd in op maat gesneden logistiek, slimme bewerkingen en innovatieve diensten die een maakproces optimaliseren.

Testas

Testas is een voorraadhoudende groothandel gespecialiseerd in halffabrikaten in aluminium, koper, messing, brons en roestvast staal.

TS Métaux

Met zijn grote voorraad, efficiënt distributienetwerk en gemotiveerd sales team, kan TS Métaux continuïteit waarborgen in distributie en service tegen een concurrerende prijs.

SM Strukturmetall

SM StrukturMetall GmbH & Co. KG is een gespecialiseerde groothandel in roestvast stalen structuur-, dessin-, tranen- en spiegelend gepolijste platen.