MCB Direct (voorheen Staalmarkt)  levert metaal. Voornamelijk aan de maakindustrie. Wij opereren als laagdrempelige en flexibele metaalpartner. Ons grote doel? Het onze klanten zo eenvoudig mogelijk maken om hun business te laten groeien. Met op maat gesneden logistiek, slimme bewerkingen en innovatieve diensten die een maakproces optimaliseren. Maar bovenal gaat het ons om mensen die samen hetzelfde doel nastreven. We brengen een flinke dosis kennis, energie en creativiteit in die samenwerking.

MCB Direct combineert de kracht van een groot concern met het persoonlijke van om de hoek zitten. Dicht op uw business. Altijd in de buurt. Eenvoudig zaken doen. Dicht bij uw bedrijf.

MCB Direct is een onderdeel van de MCB Group. De MCB Group bestaat uit in Europa gevestigde werkmaatschappijen. Bedrijven die hoofdzakelijk actief zijn als groothandel en Service Center in metalen, kunststof halffabrikaten en technische producten. Ook u kunt profiteren van de nauwe samenwerking binnen de MCB Group en op de door u gewenste plaats binnen Europa het juiste materiaal aangeleverd krijgen.

Sinds de start in 1995 groeit het aantal vestigingen nog steeds. We gaan op persoonlijke wijze met onze relaties om en we weten wat er in de markt speelt. Deze kennis gebruiken we om continue op de eisen en wensen van onze klanten te kunnen inspelen. We kunnen moeiteloos voorzien in de steeds sterker groeiende vraag naar toegevoegde waarde.

Aan wie leveren wij?

Het klantenbestand van MCB Direct is divers. Als regionale partner met een landelijk karakter zijn wij niet alleen interessant voor grote landelijk opererende organisaties. Ook kleinere regionale ondernemingen en lokaal opererende ZZP-ers weten de weg naar MCB Direct te vinden. Er is altijd wel een MCB Direct in de directe omgeving waar onze klanten hun vragen kunnen neerleggen. Machinefabrieken, apparatenbouwers, scholen, technische diensten, constructiebouwers en verspaners vertegenwoordigen een belangrijke groep binnen onze klantenkring. Maar ook minder voor de hand liggende partijen zoals tentoonstellingsbouwers, interieurbouwers en zelfs kunstenaars zijn al jaren gewaardeerde relaties van MCB Direct. Een belangrijk detail is dat MCB Direct behalve een leveranciersrol ook een spilfunctie vervult. Omdat we de markt, de behoeften en werkzaamheden van onze klanten kennen, fungeren wij daar waar nodig als intermediair en brengen wij binnen ons netwerk klanten, disciplines en opdrachten bij elkaar.

Ga naar de website

Meer informatie

7110_mcb_direct_twitter-profielfoto_def

Ga naar de website

Overige maatschappijen

MCB liefert bereits seit 75 Jahren Metall. MCB ist der Metallgroßhandel, der Ihr Business versteht.

MCB

Gekenmerkt door een breed en diep assortiment in staal, RVS, aluminium en non-ferro. Maar bovenal helpen wij onze partners met vooruitgang.

MCB Specials

MCB Specials is specialist op het gebied van hoogwaardige metalen, alloys en non-ferro.

MetaalService

De Belgische MetaalSERVICE organisatie bestaat uit regionaal opererende voorraadhoudende groothandels in metaal en kunststoffen.

Testas

Testas is een voorraadhoudende groothandel gespecialiseerd in halffabrikaten in aluminium, koper, messing, brons en roestvast staal.

TS Métaux

Met zijn grote voorraad, efficiënt distributienetwerk en gemotiveerd sales team, kan TS Métaux continuïteit waarborgen in distributie en service tegen een concurrerende prijs.

SM Strukturmetall

SM StrukturMetall GmbH & Co. KG is een gespecialiseerde groothandel in roestvast stalen structuur-, dessin-, tranen- en spiegelend gepolijste platen.