Bekijk hier alle vacatures!

Testas zoekt mensen die het beste uit zichzelf willen halen. 

Gemotiveerde en kwaliteitsbewuste mensen, die in hun werk aIIes doen om klanten tevreden te steIIen. Dat is een belangrijk uitgangspunt voor de dynamische handelsorganisatie Testas. Onze sneIIe Ieveringen uit een groot assortiment voorraadartikelen, ons streven naar goede reIaties en onze inspanningen om service en kwaliteit te Ieveren worden duidelijk gewaardeerd door onze klanten en Ieveranciers. In aIIe geledingen van ons bedrijf krijg je de gelegenheid om het beste uit jezelf te haIen en te werken in een team van enthousiaste mensen. 

Naast een uitstekend saIaris bieden we een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar om het beste uit jezelf te haIen, wil je meer: je horizon verbreden en je kennis en kunde op een hoger peiI brengen. Daarom stimuleert Testas persoonlijke groei: er is volop ruimte om cursussen en opleidingen te volgen; om jezelf verder te ontwikkelen. Kortom: een baan bij Testas betekent werken in een dynamische omgeving met groeimogelijkheden. 

Wie zoeken we? 

Testas heeft pIaats voor betrokken en gemotiveerde mensen. Of je nu een Iagere, middelbare, hogere of universitaire opleiding hebt; bij Testas vind je de baan die bij je past. In de magazijnen steken de medewerkers graag hun handen uit de mouwen voor het klaarmaken van orders en het laden en Iossen van vrachtwagens. In het Zaagcentrum wordt met moderne machines materiaal op maat gezaagd. Maar ook voor mensen met een administratieve of commerciële achtergrond zijn er op de inkoop- en verkoopafdelingen veel mogelijkheden. 

Wat hebben wij te bieden? 

Testas biedt je behaIve een inspirerende werkomgeving een goed saIaris. Daarnaast zijn er een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. En niet in de Iaatste pIaats (opleidings)mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Een baan bij Testas betekent werken in een dynamische omgeving met groeimogelijkheden.