SM StrukturMetall GmbH & Co. KG is een gespecialiseerde groothandel in roestvast stalen structuur-, dessin-, tranen- en spiegelend gepolijste platen. De producten van het bedrijf vinden hun weg in de bouw (binnen- en buitenbeplating), liftenbouw, machinebouw en de productie van kassameubilair. Met een eigen walsinrichting wordt een deel van de structuurplaten geproduceerd. Daarnaast voert StrukturMetall een specialistisch programma roestvast stalen leuningsystemen die onder andere veelvuldig in liften worden toegepast. Het bedrijf exporteert een belangrijk deel van haar producten, onder andere naar Aziatische afzetgebieden.

Ga naar de website

Meer Informatie

struckturmetall

Ga naar de website

Overige maatschappijen

MCB liefert bereits seit 75 Jahren Metall. MCB ist der Metallgroßhandel, der Ihr Business versteht.

MCB

Gekenmerkt door een breed en diep assortiment in staal, RVS, aluminium en non-ferro. Maar bovenal helpen wij onze partners met vooruitgang.

MCB Specials

MCB Specials is specialist op het gebied van hoogwaardige metalen, alloys en non-ferro.

MCB Direct

MCB Direct is gespecialiseerd in op maat gesneden logistiek, slimme bewerkingen en innovatieve diensten die een maakproces optimaliseren.

MetaalService

De Belgische MetaalSERVICE organisatie bestaat uit regionaal opererende voorraadhoudende groothandels in metaal en kunststoffen.

Testas

Testas is een voorraadhoudende groothandel gespecialiseerd in halffabrikaten in aluminium, koper, messing, brons en roestvast staal.

TS Métaux

Met zijn grote voorraad, efficiënt distributienetwerk en gemotiveerd sales team, kan TS Métaux continuïteit waarborgen in distributie en service tegen een concurrerende prijs.